Zákaznická podpora:792 365 395info@termihracky.cz
Měna
CZK

Značka Sesttino: To nejlepší pro vaše děti!

 

REN03863-Edit kopie 

Chcete svým dětem dopřát tu nejlepší péči? 

Nemáte v úmyslu na svých ratolestech šetřit, ale také se vyhýbáte nesmyslnému utrácení?

Značka Sesttino nabízí produkty pro děti, které jsou jedinečné ve svém designu, jsou cenově dostupné, bezpečné a jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které vydrží. 

V TermiHračky.cz nám záleží na kvalitě ve všech směrech, proto jsme se stali hlavním distributorem této značky pro Českou republiku. 

Ať už na cesty hledáte autosedačku, kočárek, cestovní postýlku,nebo například koloběžku, Sesttino vám může nabídnout jen to nejlepší!

 

 

Autosedačky

REN03832-Edit

 

Autosedačka Sesttino Oktagon 0-36 kg Melange/Grey

 

S autosedačkami Sesttino se bude vaše děťátko cítit v autě jako v bavlnce. Navíc vy budete vědět, že jste pro bezpečí své ratolesti udělali maximum. 

Vybírat můžete z několika tvarů a barev, takže si na své přijde opravdu každý.

Jaké jsou výhody autosedaček Sesttino? 

 

  • Jsou vyráběny na základě váhy (0–36 kg) a věku dítěte (0–12 let) 
  • Mají bezpečnostní pásy a otočné popruhy 
  • Lze u nich nastavit sklon sedadla
  • Najdete u nich nastavitelnou a zesílenou opěrku hlavy s boční ochranou a zesílenou boční ochranu a chrániče ramenních popruhů s protiskluzovou úpravou
  • Jsou přizpůsobeny každému typu jízdy – můžete je tedy nainstalovat proti směru nebo po směru jízdy.
  • Pro novorozence najdete u autosedaček odnímatelnou vložku
  • Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních prodyšných materiálů a mají pratelné čalounění
  • U některých autosedaček najdete sluneční stříšku, která vaše děťátko ochrání před ostrými slunečními paprsky a zajistí mu komfort.

 

Druhy autosedaček

Na trhu najdete množství autosedaček, ze kterých si můžete pohodlně vybrat podle toho, co potřebuje vaše dítě a vy během jízdy. Jaké druhy to jsou? 

 

  • Autosedačka orientovaná proti směru jízdy: Doporučuje se pro kojence. Tato autosedačka je nejvhodnější do dvou let věku dítěte. Doporučuje se používat ji co nejdéle, protože je to pro tak malé dítě ta nejbezpečnější varianta
  • Autosedačka orientovaná po směru jízdy: Doporučuje se pro starší děti. Tato autosedačka je vhodná, když děti dosáhnou věku 5 let
  • Podsedák: Jakmile děti vyrostou z autosedačky orientované po směru jízdy, připoutejte je do podsedáku, dokud nedosáhnou správné výšky, aby se mohly připoutat bezpečnostním pásem. V České republice je dětem takto povoleno cestovat až v době, kdy dosáhly výšky 150 cm nebo váží více než 36 kg

 

Proč jsou dětské autosedačky tak důležité

Když dojde k nehodě, cestující v autě bez bezpečnostního pásu nebo dětské autosedačky pokračuje v pohybu stejnou rychlostí jako auto před nárazem a v důsledku toho je katapultován dopředu – s největší pravděpodobností buď do přední palubní desky, nebo do zadní části předního sedadla, v závislosti na tom, kde dítě nebo cestující sedí.

Autosedačky a zádržné systémy mohou vašemu dítěti pomoci, aby nebylo vymrštěno dopředu, a tím hrají významnou roli při snižování závažnosti zranění a šancí na přežití v případě autonehody nebo při účasti na nehodě.

Správně nainstalované a používané autosedačky prokazatelně zachraňují životy a snižují počet zranění dětských pasažérů.

 

Mýty a fakta o autosedačkách

Mýtus: Rodiče si obvykle myslí, že když auto jede malou rychlostí, můžou mít dítě na klíně a jejich ruce stačí na to, co dělají autosedačky.

Fakt: Při nehodě se hmotnost našeho těla násobí rychlostí, kterou se pohybujeme. To znamená, že při nárazu rychlostí 40 km/h se z 50kg dospělého člověka stane síla o hmotnosti 2000 kg – což je více než dostatečná hmotnost na to, aby rozdrtila dítě v náručí. Tedy, pokud se rodiči vůbec podaří dítě udržet, což je nepravděpodobné. Při stejném nárazu rychlostí 40 km/h se 3kg dítě změní v sílu 120 kg proti rukám, které ho drží.

 

Mýtus: Rodiče si často myslí, že děti nesnášejí jízdu v autosedačkách. 

Fakt: Když se děti vyvíjejí, mají tendenci zkoumat a poznávat svět kolem sebe, a pokud je pak připoutáte do autosedačky, nemusí se jim to líbit a mohou projevit svůj odpor. Ale po tom všem, co jste se dozvěděli výše, může být to, že se dětem v autosedačce nelíbí, důvodem k nepoužívání autosedačky? 

Stejně, jako dětem vysvětlujeme, že je zelenina, která jim často nechutná, zdravá a musí se jíst, dokážeme je přimět, aby pochopily, že na cestách je nutné sedět v autosedačce, a to pro jejich bezpečnost.

A malá rada – čím více se autosedačka stane běžnou součástí každodenního života dítěte, tím méně se jí bude bránit.




Dětské jídelní židličky

 Screenshot 2023-03-10 at 14-15-54 Krzesełko do karmienia Sesttino Silla Składane

Dětská jídelní židlička Sesttino Silla černá



Dětské jídelní židličky Sesttino jsou proslulé svým moderním designem, pohodlným skládáním, rozkládáním a snadným přenášením. 

Židličky jsou lehké, ale zároveň stabilní a bezpečné, takže se nemusíte bát, že by se s nimi vaše děťátko převrhlo. 

 

Jaké jsou výhody dětských židliček na krmení? 

 

  • Snadno a rychle je rozložíte a složíte
  • Složené židličky zabírají minimum místa
  • Mají odnímatelné, snadno čistitelné čalounění z ekologické kůže
  • Najdete u nich 8stupňové nastavení výšky sedadla, 5stupňové nastavení sklonu opěradla a 3stupňové nastavení sklonu opěrky nohou
  • Mají odnímatelný a nastavitelný podnos s odnímatelnou horní částí
  • V zadních nohách židliček jsou zabudovaná kolečka pro snadnou manipulaci
  • Na zadním rámu židliček je praktický držák tácu

 

Proč jsou jídelní židličky tak nezbytné

Některým rodičům může připadat používání jídelní židličky zbytečné, ale není tomu tak. 

Nejen, že má díky židličce dítě vlastní prostor, kde se může pohodlně najíst, ale také je při jídle v bezpečí. Navíc, díky židličce máte vy sami, jako rodiče, více prostoru pro sebe a eliminujete také znečištění okolí potravinami. 

Židličku si můžete brát s sebou i na návštěvy, kde hostitelé jistě ocení, že se jim dítě s jídlem nepotuluje po celém bytě. 

Mějte však na paměti, že ať už je židlička na krmení jakkoliv bezpečná, musíte být vždy přítomni v místnosti, kde dítě jí, aby nedošlo k žádnému zranění. 



Značka Sesttino je jednoduše kvalitní evropskou firmou, která vyrábí dětské autosedačky a jídelní židličky tak, aby byly pro dítě nejen bezpečné, ale také pohodlné. 

Jako rodiče oceníte nejen bezpečnost, kvalitu provedení a snadnou manipulaci s výrobky, ale také jedinečný design, který nabízí nespočet variací barev a tvarů, ze kterých si vybere opravdu každý. 

Chcete-li svému děťátku dopřát tu nejlepší péči, právě jste našli, co jste hledali – značku Sesttino!

Jsme oficálním distributorem pro Českou Republiku.

Seznam nabízených produktů naleznete zde: https://www.termihracky.cz/znacka/sesttino/