Zákaznická podpora:792 365 395info@termihracky.cz
Měna
CZK

Pěnové puzzle - na co se zaměřit při jejich výběru?

Pěnové puzzle - co rozhoduje o jejich výběru?

 Proč si vybrat pěnové puzzle?

Barevné pěnové puzzle najdete nejen v dětských pokojích, ale také v jeslích, mateřských školách a hernách. Pokud se i vy chystáte koupit tuto praktickou hračku, zjistěte, proč je tak oblíbená a jaké faktory se při jejím výběru nejčastěji zohledňují

282801-1

 https://www.termihracky.cz/vyukova-penova-podlozka-dinosauri-25ks-seda/

 

Důvody pro nákup pěnových podložek pro děti

V dnešních internetových obchodech je obrovský výběr hraček, takže mnoho rodičů má docela problém, které přesně vybrat pro své dítě. Velkou roli při rozhodování hrají rady ostatních rodičů nebo pedagogů v mateřské škole. Ukazuje se, že pěnové puzzle jsou často doporučovanými hračkami pro nejmenší děti. Mezi důvody, proč se vyplatí je koupit, se nejčastěji uvádějí tyto vlastnosti:

multifunkčnost - lze je použít jako ploché a prostorové puzzle i jako podlahovou podložku, která dítěti zajistí pohodlí a izolaci,

nízká cena - základní sadu puzzlí lze pořídit již za pár korun,

velký výběr variant - kromě klasických podložek jsou k dispozici didaktické puzzle, 3D puzzle, skládačky a dokonce i skládací pěnový nábytek,

dostupnost sad pro každou věkovou skupinu - najdete zde hračky vhodné pro kojence i starší předškoláky,

vzdělávací hodnota - pěnové puzzle učí barvy, tvary, písmena, čísla a rozvíjí představivost a manuální zručnost.

Výběr pěnových puzzlí je dán také tím, že je děti jednoduše milují. Jsou měkké, lehké, barevné a nabízejí téměř neomezené možnosti hraní. Z pěnových dílků mohou batolata vykouzlit ty nejpodivnější konstrukce a používat je k různým hrám se svými vrstevníky. O funkčnosti puzzlí však rozhoduje správný výběr hračky, proto se vyplatí vědět, na co se při nákupu zaměřit.

 282795-1

 https://www.termihracky.cz/vyukova-penova-podlozka-cisla-a-znaky-36ks-barevna/

Na co se zaměřit při výběru pěnových puzzlí?

Obliba pěnových puzzlí a zároveň jejich jednoduchý design znamená, že tyto hračky dodává mnoho výrobců. Na první pohled vypadají všechny výrobky velmi podobně, ale pokud si chcete koupit kvalitní sadu, věnujte při výběru pozornost následujícím bodům:

 

  1. materiál a zpracování - dobré pěnové puzzle by měly být vyrobeny z materiálu se správnou hustotou, která určuje jejich trvanlivost a odolnost proti zlomení, roztržení a jinému poškození.
  2. bezpečnost - nejlepší dětské podložky jsou vyrobeny z netoxické polyethylenové pěny a mají příslušné certifikáty potvrzující jejich bezpečnost,
  3. design - vybírejte hračky složené z prvků různých a živých barev, protože ty se batolatům líbí nejvíce, možnost dokoupení dalších prvků - kvalitní pěnové podložky jsou odolné a snadno se udržují v čistotě, ale někdy je nutné jednotlivé prvky vyměnit nebo přidat další, aby se zvětšila plocha koberce.

Výběr pěnových podložek by se měl řídit také jejich účelem a funkčností. Můžete si vybrat klasické a hladké podložky pro univerzální použití, ale také hračky s výukovou hodnotou. Nezapomeňte, že při nákupu různých výrobků od stejného výrobce se můžete spolehnout na kompatibilitu sad, tj. možnost jejich míchání a kombinování.

282522

 https://www.termihracky.cz/vyukova-penova-podlozka-vzory-36ks-ruzova/

 

Aktuální nabídku hracích podložek naleznete v této kategorii. https://www.termihracky.cz/hraci-podlozky/