Zákaznická podpora:792 365 395info@termihracky.cz
Měna
CZK

Nejvyšší bezpečnost pro vaše dítě na cestách: Představujeme autosedačky Sesttino Hexagon a Extender

Nejvyšší bezpečnost pro vaše dítě na cestách: Představujeme dětské autosedačky  

Sesttino Hexagon Pro i-Size a Sesttino Extender i-Size

 

KAROLINA-HEXAGON-006

(Dětská autosedačka Sesttino Hexagon i-Size)

Když jde o bezpečnost našich nejmenších cestovatelů, kompromisy nejsou na místě. Dětské autosedačky Sesttino Hexagon Pro i-Size a Sesttino Extender 2023 jsou špičkou na trhu v oblasti dětské bezpečnosti ve vozidlech. Obě sedačky jsou navrženy s ohledem na maximální ochranu a pohodlí vašeho dítěte tak, aby každá cesta autem byla co nejbezpečnější.

Sesttino Hexagon Pro i-Size: Bezpečnost a komfort od narození

Sesttino Hexagon Pro i-Size je autosedačka, která poroste s vaším dítětem od narození až do výšky 150 cm (0-36 kg). Díky homologaci i-Size a integrované základně ISOFIX, která se otáčí o 360°, nabízí tato sedačka nejen vysokou úroveň bezpečnosti, ale i neuvěřitelnou flexibilitu při fixaci dítěte v autosdačce. Přísné crash testy - čelní, zadní a boční nárazy - jsou zárukou, že vaše dítě bude v případě nehody chráněno ze všech stran. Pětibodové bezpečnostní pásy a nastavitelná opěrka hlavy s dodatečně širokými vložkami zajistí, že vaše dítě bude v sedačce vždy bezpečně a pohodlně umístěno.

TERKA-HEXAGON5

Sesttino Hexagon Pro i-Size

Sesttino Extender i-Size: Bezpečí, které roste s vaším dítětem

Ačkoli konkrétní údaje o modelu Sesttino Extender i-Size nebyly ještě zveřejněny z důvodu toho, že se jedná o  nejnovější model, můžeme ale předpokládat, že podobně jako model Hexagon Pro, nabízí i Extender i-Size vysokou úroveň bezpečnosti a komfortu. S očekáváním, že tento model také splňuje normu i-Size a je vhodný pro děti od 0 do 36 kg, poskytuje i Extender kontinuální bezpečnostní ochranu při růstu vašeho dítěte.

 

Společné rysy pro maximální bezpečnost a pohodlí

Obě sedačky se mohou pochlubit prvky jako jsou zesílení bočního nárazu, vícestupňové nastavení výšky opěrky hlavy a možnost instalace proti směru jízdy, což je podle standardu i-Size nejbezpečnější způsob přepravy dětí mladších 15 měsíců. Kromě toho nabízí jednoduchou a rychlou instalaci díky systému ISOFIX, který snižuje riziko nesprávné instalace a zvyšuje celkovou bezpečnost v autě.

TERKA-EXTENDER3

(Sesttino Extender i-Size)

Závěr

Bez ohledu na to, který z těchto dvou modelů si vyberete, Sesttino Hexagon Pro i-Size nebo Sesttino Extender i-Size, můžete být jisti, že děláte maximum pro ochranu vašeho dítěte na cestách. Nejen, že tyto sedačky poskytují nejvyšší možnou úroveň bezpečnosti díky dodržení nejpřísnějších standardů, ale také nabízí nevídané pohodlí a praktičnost pro rodiče. Díky promyšlenému designu, snadné instalaci a možnosti průběžného přizpůsobení velikosti vašeho dítěte, se stávají ideální volbou pro každou rodinu hledající bezpečnostní řešení pro své malé cestovatele.

Bezpečnost je při cestování s dětmi absolutní prioritou, a proto je důležité vybrat autosedačku, která nejenže splňuje všechny normy, ale také poskytuje pohodlí a ochranu vašemu dítěti na všech cestách. S autosedačkami Sesttino Hexagon Pro i-Size a Sesttino Extender i-Size můžete cestovat s klidnou myslí, vědomi si, že vaše děti jsou v co nejlepších rukou.

Vyberte si kvalitu, bezpečnost a komfort pro vaše nejcennější cestovatele. Vyberte si Sesttino pro bezstarostné cesty plné nových dobrodružství a vzpomínek. Více informací a možností nákupu najdete na našem webu TermiHračky.cz, kde se můžete spolehnout na kvalitu a servis, který si vaše rodina zaslouží.