Zákaznická podpora:792 365 395info@termihracky.cz
Měna
CZK

Elektrická vozítka


 Bez názvu

 

 

První autíčko pro dítě je těžká volba. Na trhu je stále více dostupných elektrických vozidel, výrobci téměř každý rok nabízejí nová řešení, nové funkcionality a používají nové materiály pro výrobu dětských vozidel.

 

Oficiálně výrobci dětských aut stanovují minimální věk uživatele na tři roky.

Samozřejmostí je hra s elektro autíčkem a rodičem, který má plnou kontrolu pomocí dálkového ovládání a hlídá pohodlí jízdy dítěte. V konstrukci vozidel je velmi málo uvolněných drobných prvků, které představují největší hrozbu pro nejmenší.

126

Některé věci jsou také důležité při výběru prvního vozidla, např.

Pomalý rozjezd pro nejmenší – abyste se vyhnuli „škubání“ při rozjezdu, zvažte výběr vozidla s 2G modulem, který zajišťuje plynulou akceleraci. Některé děti se mohou dynamického startu bát, ale odvážné a starší děti s ním nemají problém, naopak je to další lákadlo ke hře.

Terén by měl být rovný a tvrdý – vozidlo pro procházky po asfaltu, dlažebních kostkách a relativně rovných dlažebních deskách. Díky alespoň jednomu pohonu připojenému k zadnímu kolu malým motorkem napájeným 6voltovou baterií se po takovém terénu budeme moci pohybovat, takže si s takovým povrchem poradí prakticky každý model elektrického vozidla. Horší to může být na svazích, i těch nepříliš velkých, auta nebo motorky s jedním pohonem mohou mít problémy se zdoláváním malých kopců.