Zákaznická podpora:792 365 395info@termihracky.cz
Měna
CZK

Jaké jsou výhody panenek Baby Born?

Jaké jsou výhody panenek Baby Born

Jaké jsou výhody panenek Baby Born

 

Podle průzkumu trhu jsou panenky již mnoho let nejoblíbenějším typem hraček mezi malými dívkami. Po mnoho desetiletí to byly hračky, které jim dávaly možnost obléknout pouze je. V současné době mají výrobci hraček mnohem více možností, jak nabídnout svým zákazníkům, a stále více dívek dává přednost například panenkám BABY BORN, místo panenek Barbie, které vládnou již mnoho let. V dnešním blogovém příspěvku věnujeme trochu více prostoru panenkám BABY BORN, vysvětlíme si, co je to hraní si s nimi a jaké jsou jejich největší výhody.

Co je panenka BABY BORN?

 

BABY BORN nejsou obyčejné panenky, ale interaktivní panenky. To znamená, že jsou do určité míry schopni komunikovat s dětmi, které si s nimi hrají. V případě BABY Born probíhá komunikace v důsledku některých akcí. V 21. století tuto formu hry samozřejmě velmi oceňují všechny děti. V dobách, kdy je kolem nás spousta elektroniky, je to naprosto přirozené, protože si všichni, včetně malých dětí, rychle zvykáme na realitu. BABY born je však více než interaktivní hračka. Je také důležité, jak si s takovou panenkou můžete hrát. BABY born panenky umožňují dětem hrát roli rodiče. Neboť připomínají iluzi kojenců. Stejně jako může být malé miminko šťastné, může plakat, může si vyrobit plenku a je potřeba o něj hodně pečovat.

Jaké jsou možnosti panenky BABY born?

 

Hraní s panenkou BABY born může být velmi návykové a náročné. Dítě musí věnovat velkou pozornost tomu, aby bylo dítě BABY born spokojeno s péčí. Rozhodně musíte pamatovat na to, abyste ji vždy krmili, objímali a rozmazlovali a v případě potřeby je také přebalili. Pokud tak neučiní, může panenka začít plakat. Přesné funkce hračky BABY born závisí na modelu panenky. Ne všechny jsou stejně složité a mají stejný počet funkcí. Velmi velkou výhodou BABY born je také dostupnost mnoha různých typů dalšího příslušenství. Když dáte svému dítěti takovou panenku jako dárek, nemusíte si dělat starosti, jestli se po nějaké době nebude nudit. Pokud se dítěti taková hra líbí, po nějaké době si místo změny na jinou můžete jednoduše koupit různé doplňky, které zvyšují možnosti hraní. Mezi nimi jsou nejen doplňkové sady kojeneckého oblečení, ale také například nové druhy jídla, přídavné postýlky, vahadla a dětské vaničky. Každá další sada příslušenství přiměje dítě začít objevovat výhody hračky od nuly a opět mu to přinese alespoň tolik zábavy, jako dříve.

Proč může mít hra BABY born pozitivní dopad na vývoj dítěte?

 

Rodiče BABY born jsou tak dychtivě vybíráni rodiči, hlavně proto, že kromě radosti z hraní dávají malým dívkám také příležitost se rozvíjet. I péče o malé dítě rozvíjí u dítěte empatii. Díky tomu si hrající dívka BABY born při rozhodování s největší pravděpodobností začne všímat nejen sebe, ale i pocitů ostatních lidí. BABY born má také tu výhodu, že opravdu dokáže zaměstnat malé dítě na delší dobu, díky čemuž rodiče automaticky získají více času na plnění svých povinností a nemusí neustále hledat novou zábavu pro svoji dceru.