Zákaznícka podpora:792 365 395info@termihracky.cz
Mena
EUR
Jazyk
Slovenčina

BABY born - Ubranko dla lalki Zabawa na dworze Kombinezon Deluxe 826935

Kód: 7826935
Akcia Výprodej
Neohodnotené
Značka: Zapf Creation
€41,60 –20 %
BABY born Souprava oblečení na ven 3
€41,60 –20 % €33
skladem (1 ks)
Môžeme doručiť do:
30.4.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Ubranko dla lalki Zabawa na dworze Deluxe 826935. Oto fantastyczny komplet do cudownej zabawy z lalką Baby born. "Mała mama" znajdzie tu śliczny wiosenny kombinezon z kapturem - z żółtymi lamówkami i zamkiem, wesołym motywem tęczy, chmurek, błyskawic oraz logo firmy. Do tego pomarańczowe kaloszki z przypinkami w różnych kształtach i kolorach oraz ukochana zabawka laleczki - kaczuszka Berta - z funkcją wodnego pistoletu.

Ubranka przeznaczone dla lalek 39 - 46 cm. Zestaw nie zawiera lalki.

Dodatočné parametre

Kategória: Panenky pro holky
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.45 kg
Věk: od 3 let
Pohlaví: Holka
Rozměry: pro panenky 39-46 cm
Rozměry balení: 37 x 32 x 8 cm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Zapf Creation AG je německá společnost, kterou založili Max a Rosa Zapfovi v roce 1932 ve společnosti Roedental. Zapf Creation je přední výrobce značkových funkčních panenek a doplňků v Evropě. Nejznámějšími značkami jsou Baby born, Baby Annabell a Chou Chou. Koncept hraní v malé maminky, známý po celém světě, je zaměřen především na dívky ve věku od 3 do 8 let.

Všechny značky výrobce sdílejí vysokou kvalitu, bezpečnost a moderní design. Při navrhování doplňků a oblečení pro panenky se designéři Zapf Creation řídí aktuálními trendy v dětské módě a každodenních výrobcích, což znamená, že každý rok bude představeno přibližně 70% nových produktů. Nejmodernější technika se používá u panenek Zapf Creation. Hra s panenkou rozvíjí u dívek sociální funkce, jako je péče, schopnost reagovat, vcítit se do potřeb ostatních lidí.